Rödbetspaj
Pajdeg
50 g flytande margarin
1 dl vatten
2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
Blanda alla ingredienser och tryck ut i en pajform. Nagga med en gaffel och förgrädda i 5 min i 225 grader.
Fyllning
3 stora rödbetor
2 stora morötter
Riven fetaost
Riv rödbetorna och morötterna och fräs dom i en stekpanna. Lägg över i pajskalet och fördela riven fetaost ovanpå.
Istället för äggstanning
2 dl mellanmjölk
2 dl vetemjöl
Vispa ihop allt och häll över pajfyllningen, grädda i ca 15 min i 225 grader.

50 g flytande margarin
1 dl vatten
2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
Blanda alla ingredienser och tryck ut i en pajform. Nagga med en gaffel och förgrädda i 5 min i 225 grader.
Fyllning
3 stora rödbetor
2 stora morötter
Riven fetaost
Riv rödbetorna och morötterna och fräs dom i en stekpanna. Lägg över i pajskalet och fördela riven fetaost ovanpå.
Istället för äggstanning
2 dl mellanmjölk
2 dl vetemjöl
Vispa ihop allt och häll över pajfyllningen, grädda i ca 15 min i 225 grader.

Kommentarer
Postat av: Nicole
Du har en liten utmärkelse som väntar på dig i min blogg...
KRAM
Postat av: Kristin
Men det är ju lugnt, ser ju ut som jordgubbspaj. Kan säga till A att vi äter jordgubbspaj till middag!
Trackback