Vegetarisk curry
4 stora portioner 3,5 p/portion
2 stora morötter
1 gul lök
100 g blomkål
150 g sugarsnaps
1 burk zeta kikärtor
400 gram potatis
500 gram passerade tomater
3 dl grönsaksbuljong
200 g låglaktos matyoghurt
lite olja
pressad vitlök
1 msk curry
svartpeppar
Skala och hacka morötter, lök och potatis.
Hacka blomkål och sugarsnaps.
Fräs curry, lök, vitlök, morötter, potatis och blomkål i oljan.
Tillsätt buljongen och passerade tomater, koka upp och låt koka tills potatisen är mjuk.
Rör ner sugarsnaps och kikärtor och låt bli varmt.
Rör ner matyoghurten och smaka av med peppar.

2 stora morötter
1 gul lök
100 g blomkål
150 g sugarsnaps
1 burk zeta kikärtor
400 gram potatis
500 gram passerade tomater
3 dl grönsaksbuljong
200 g låglaktos matyoghurt
lite olja
pressad vitlök
1 msk curry
svartpeppar
Skala och hacka morötter, lök och potatis.
Hacka blomkål och sugarsnaps.
Fräs curry, lök, vitlök, morötter, potatis och blomkål i oljan.
Tillsätt buljongen och passerade tomater, koka upp och låt koka tills potatisen är mjuk.
Rör ner sugarsnaps och kikärtor och låt bli varmt.
Rör ner matyoghurten och smaka av med peppar.

Kommentarer
Trackback