Pastasås med ädelost
Jag har en hel del p att röra mig med så därför är mina recept inte alltid så lyckade för alla..
Laktosfri "keso" är helt värdelös att värma så jag rekommenderar att inte värma den i såsen utan servera den brevid istället.
Pastasås med ädelost 3 p
3 p/portion
2 msk mjöl
2 dl vatten
2 dl låglaktos minimjölk
200g laktosfri cottage cheese
1 dl riven ädelost
120 gram blomkål
1 gul paprika
ruccola
Vispa ut mjölet i lite av mjölk+vatten, tillsätt resten av vätskan och låt koka i några minuter.
Hacka blomkålen i små bitar och lägg i såsen. Hacka paprikan.
Rör ner ädelosten och låt smälta, rör sedan ner keson.
Servera med pasta (duoval +4 p) och ruccola och strö över paprikan.

Laktosfri "keso" är helt värdelös att värma så jag rekommenderar att inte värma den i såsen utan servera den brevid istället.
Pastasås med ädelost 3 p
3 p/portion
2 msk mjöl
2 dl vatten
2 dl låglaktos minimjölk
200g laktosfri cottage cheese
1 dl riven ädelost
120 gram blomkål
1 gul paprika
ruccola
Vispa ut mjölet i lite av mjölk+vatten, tillsätt resten av vätskan och låt koka i några minuter.
Hacka blomkålen i små bitar och lägg i såsen. Hacka paprikan.
Rör ner ädelosten och låt smälta, rör sedan ner keson.
Servera med pasta (duoval +4 p) och ruccola och strö över paprikan.

Kommentarer
Postat av: Nicole
Du är utmanad i min blogg!! =)
Trackback