Kikärtspaella
3 portioner á 6 p
7 dl vatten
3 dl ris
250 g kikärtor
2 dl gröna ärtor
1 gul lök
cocktailtomater
vitlök
buljong
ett halvt paket saffran
Koka upp vattnet med buljong. Häll i riset, hackad lök, vitlök och saffran. Koka tills riset är färdigt och tillsätt sedan ärtorna och kikärtorna, låt det bli varmt. Klyfta cocktailtomaterna och lägg ovanpå.

7 dl vatten
3 dl ris
250 g kikärtor
2 dl gröna ärtor
1 gul lök
cocktailtomater
vitlök
buljong
ett halvt paket saffran
Koka upp vattnet med buljong. Häll i riset, hackad lök, vitlök och saffran. Koka tills riset är färdigt och tillsätt sedan ärtorna och kikärtorna, låt det bli varmt. Klyfta cocktailtomaterna och lägg ovanpå.

Kommentarer
Trackback