Pizzabullar

35 bullar
2,5p / portion

Degen innehåller 69,5 p så kan ni lätt räkna ut hur mycket det blir per bulle om ni gör någon annan fyllning, det här var vad som fanns hemma idag och då slutade summan på 2,5 p per bulle.

Deg:
1 pkt jäst
5 dl låglaktos mjölk
½ dl solrosolja
1 tsk salt
1 ägg
14 dl vetemjöl

Fyllning:
passerade tomater
pressad vitlök
peppar
411 g majs
172 g ost max 31%

1 ägg till pensling

Rör ut jästen i fingervarm mjölk. Tillsätt de andra ingredienserna. Låt jäsa övertäckt i 30 minuter, dela sedan degen i 2 delar. Kavla ut varje del. Blanda passerade tomater, vitlök och peppar. Fördela fyllningen på degen.  Rulla ihop degen med fyllningen i som en rulltårta och skär i bitar. Lägg bitarna på en smord plåt. Låt jäsa i 20 minuter. Pensla med 1 uppvispat ägg. Grädda i 225 grader i 8-10 min

Kommentarer
Postat av: Sarrra

Nej, nu försvann det jag skrev! Jo, jag skrev att nyponsoppan är den "blöta varianten", jag tror att det står utan socker på den, förut hette den "lågkalori"... jag har bara tagit för givet att det är samma antal points i den=) Go e den iaf!

Idag ska jag nog baka dina bullar, dom ser riktigt smaskiga ut!

2008-08-08 @ 13:07:13
URL: http://tjockisarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0